Aripioare in sos de rosii cu cartofi la cuptor cu masline si marar

de epurasha2bb in Pui, 29 Ian 2011 | 5244 vizualizari

 

o idee pentru pranz

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 5-6 linguri pasta de rosii
  • 2 graunti de usturoi
  • marar verde
  • 10 masline negre
  • 4 cartofi maricei
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in sos de rosii cu cartofi la cuptor cu masline si marar:

Se curata cartofii si se taie rondele.Se unge un vas de yena cu ulei si se aseaza rondelele de cartofi.Se presara si maslinele negre din loc in loc si se picura ulei deasupra.Se baga la cuptor 6 minute la foc mediu si apoi se scoate tava si se adauga apa calduta si se da din nou la cuptor.Spre sfarsit adaugam mararul tocat ,sare si piperul.Mai lasam sa se rumeneasca putin si oprim focul.


Aripioarele se ung cu ulei, se dau cu condiment pentru pui Kotanyi si se baga la cuptor in vas termorezistent.Se lasa acolo 10 minute ;la foc mic sa se inabuse putin si apoi se aduga putina zeama de supa, o jumatate de ceasca.Apoi se lasa se se coaca si cand sunt aporoape gata se toarna deasupra ceapa tocata si usturoiul tocat si pasta de rosii.Se mai lasa putin sa se rumeneasca.Daca va place mai presarati si putin susan pentru efect.


Se servesc aripioarele cu cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in sos de rosii cu cartofi la cuptor cu masline si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

diaconta 1

30.01.2011, 19:13

delicios

Julie 1

31.01.2011, 09:42

buna idee de pranz

epurasha2bb 1

01.02.2011, 14:34

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu piept de pui (la ceaun)