Piept de pui cu mozzarella

de mihaelar63 in Pui, 1 Feb 2020 | 2415 vizualizari

 

 O gustare - aperitiv , usor  de preaparat . Poate fi servit ca atare , rece sau cald.  Acestor felii cu pui si mozzarella ii sta foarte bine si pe un platou cu alte aperitive .Daca se serveste cald si mai puneti  o garnitura alaturi sau o salata , aveti o masa in toata regula . Pentru aceasta reteta se folosete cascaval mozzarella care merge bine la gratinat .
 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept pui
  • 200 gr cascaval mozzarella
  • 200 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita cu varf oregano uscat
  • 1/2 lingurita usturoi granulat-facultativ
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/4 lingurita fulgi chilli
  • rucola pentru servire
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mozzarella:

  1. Pieptul de pui se spala si se taie feliute .
  2. Taiati pieptul de pui  perpendicular pe fibra de carne nu pe lungime .
  3. Pateti usor bucatile de carne .
  4. Intr-un bol puneti ouale , sarea si condimentele si e amestecati .
  5. Dati bucatile de pui prin amestecul cu ou si condimente .
  6. Prajiti in ulei incins pe ambele parti .
  7. Nu trebuie prajit temeinic , doar usor pana carnea incepe sa se albeasca , oricum va mai fi preparata termic la cuptor .
  8. Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt.
  9. Feliati cascavalul mozzarella cam de marimea feliilor de carne .
  10. Transferati feliile de pui in tava .
  11. Asezati deasupra fiecaruia ,cate o felie de cascaval si o jumatate de rosioara .
  12. Se da tava la cuptor 10-15 minute ,pana incepe sa se gratineze frumos .
  13. Serviti feliile de pui cu mozzarella pe un pat de verdeata [ rucola , salata verde , frunze de valeriana] .

                   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pentru aceasta reteta se folosete cascaval mozzarella care merge bine la gratinat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui