Piept de pui cu smanatana si mascarpone

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2012 | 3743 vizualizari

 

Am vazut reteta si am salivat.........hihihi.....si apoi mi-am zis .....hai sa o "confectionez".Am "furat" reteta de la Doamna Dia bucatarasa specialista in dulcegarii ,dar dupa cum se vede treaba nu numai .....))))Nu am respectat intocmai reteta ,am mai umblat pe ici pe colo la ea.......de exemplu ea a folosit ciupercute dar eu cum nu sunt prietena cu ele am preferat dovlecelul.Dar nu ma mai intind la vorba ,haideti sa vedeti ce a iesit si daca va place va astept cu drag la masa .
Si acum Mircea va spune....................virusul mascarpone.......hihihi.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un morcov
  • 1 dovlecel mic
  • 100 gr mascarpone
  • 3 linguri cu smantana
  • ulei
  • 150 ml supa de legume
  • sare piper macinat
  •  rozmarin
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smanatana si mascarpone:

Pieptul de pui se dezoseaza si apoi se taie bucati.Punem uleiul într-o tigaie si când acesta s-a încins punem bucatile de carne si condimentam cu sare si piper dupa gust.Lasam sa se rumeneasca avand grija ca din cand in cand sa mai amestecam, iar spre final adaugam rozmarinul.Scoatem bucatile de carne pe un prosop absorbant si lasam acoperit pana cand "confectionam" sosul.Curatam morcovul si dovlecelul ,spalam si apoi taiem "fideluta".In uleiul in care am prajit carnea,punem morcovul si dovlecelul , lasam la calit circa 4-5 min dupa care adaugam supa de legume si mai lasam sa fiarba ,sub capac, inca 4-5 min.In loc de supa de legume se poate folosi vin (asa spune Dia....hihihi).Amestecam crema mascarpone cu smantana apoi adaugam sosul de mai sus si dam la foc. Adaugam si bucatile de pui,amestecam bine si lasam sa mai dea in cateva clocote dupa care tragem de pe foc si asezonam cu verdeata.Am servit alaturi de cartofi natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smanatana si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

mamaieelena 1

16.01.2012, 17:24

f bine arata

diana_k 1

17.01.2012, 08:09

o mancare foarte buna.

anomisana 1

22.01.2012, 11:44

Foarte bun, salivez aici lângă calculator.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu piept de pui (la ceaun)