Piept de pui cu smantana

de Sidy in Pui, 28 Oct 2010 | 5152 vizualizari

 

O reteta foarte simpla , usor de facut si gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri ulei
  • sare.piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana:

Pieptul de pui se taie bucati si se pipereaza.
Uleiul se pune intr-o tigaie sa se incalzeasca si se prajesc bine bucatile de piept, pe toate partile.
Cand este gata se adauga smantana si se lasa sa fiarba cateva minute.
La sfarsit se adauga sare daca este nevoie.
Se serveste cu mancare de legume. Eu l-am servit cu mancare de conopida.

TIPS-URI

1

Merge foarte bine si alaturi de o portie de mamaliguta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

La Ancuta 1

28.10.2010, 12:38

ce bine arata

mena29 1

28.10.2010, 13:00

Zambareata 1

09.11.2011, 19:31

abia astept sa se termine de facut ca am o foameeeeee....simplu de facut si gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu usturoi si ciuperci