Piept de pui cu sos de nuci

de Miha in Pui, 15 Oct 2009 | 3612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 foaie dafin
  • 1/2 lingurita sare
  • Pentru sosul de nuci:
  • 100 g nuca
  • patrunjel
  • 1/2 ceapa
  • 1 felie paine neagra
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de nuci:

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, boabele de piper si frunza de dafin.


Dupa ce-a fiert strecuram supa, iar carnea o desfacem in fasiute.


Peste felia de paine punem 2 polonice de supa, sa se inmoaie.


Punem intr-un blender nuca, patrunjelul, ceapa, felia de paine inmuiata si catelul de usturoi. Mixam foarte bine si adaugam si cca 1/2 de cana de supa, pana obtinem o compozitie omogena, nu foarte moale.


Uleiul de masline il amestecam cu boiaua de ardei si incorporam in sosul de nuci.


Adaugam si carnea stropita cu zeama de lamaie.


Se serveste cu paine prajita sau piadine aromate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Miha 1

19.10.2009, 12:07

Ionix, daca sunteti amatori de gusturi noi merita incercata. Ai mei nu sunt asa ca am fost invitata politicos s-o mananc singura. Mie mi-a placut, nu m-am plans.

adrian 1

06.02.2010, 17:33

complimente

Miha 1

06.02.2010, 17:43

Multumesc Adrian!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu frisca si nuca