Piept de pui cu sos de nuci

de Miha in Pui, 15 Oct 2009 | 3589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 foaie dafin
  • 1/2 lingurita sare
  • Pentru sosul de nuci:
  • 100 g nuca
  • patrunjel
  • 1/2 ceapa
  • 1 felie paine neagra
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de nuci:

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, boabele de piper si frunza de dafin.


Dupa ce-a fiert strecuram supa, iar carnea o desfacem in fasiute.


Peste felia de paine punem 2 polonice de supa, sa se inmoaie.


Punem intr-un blender nuca, patrunjelul, ceapa, felia de paine inmuiata si catelul de usturoi. Mixam foarte bine si adaugam si cca 1/2 de cana de supa, pana obtinem o compozitie omogena, nu foarte moale.


Uleiul de masline il amestecam cu boiaua de ardei si incorporam in sosul de nuci.


Adaugam si carnea stropita cu zeama de lamaie.


Se serveste cu paine prajita sau piadine aromate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Miha 1

19.10.2009, 12:07

Ionix, daca sunteti amatori de gusturi noi merita incercata. Ai mei nu sunt asa ca am fost invitata politicos s-o mananc singura. Mie mi-a placut, nu m-am plans.

adrian 1

06.02.2010, 17:33

complimente

Miha 1

06.02.2010, 17:43

Multumesc Adrian!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Anca