Piept de pui cu sos dulce acrisor

de BuburuzaBubu in Pui, 28 Iun 2012 | 4346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui
  • 20 gr ghimbir radacina/tocat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa mica(70 gr)
  • 3 rosii
  • 2 morcovi (cca 259 gr)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 200 gr ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • sare,piper
  • 100 ml Sos chinezesc dulce acrisor
  • 200 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos dulce acrisor:

1. Se taie pieptul de pui in fasi,ceapa julien,morcovi bastoane subtiri,rosiile cuburi,ceapa verde si usturoiul rondele si ciupercile felii mai mari.

2. Punem intr-o tigaie uleiul la incins si prajim la foc mare,carnea de pui cu ceapa,usturoi si gimbir pentru cca 3 min.Condimentam cu sare si piper.

3. Se adauga morcovi si ciupercile,prajim inca 4-5 min la foc mediu.

4. In 200ml de apa dizolvam sosul dulce acrisor,se pune in tigaie.

5. Adaugam rosiile si ceapa verde,se mai lasa pe foc inca 3-4 min.

Se poate servi cu paste sau orez!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos dulce acrisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

BuburuzaBubu 1

28.06.2012, 17:57

multumesc pentru aprecieri Simo astept sa-mi spui cum a fost

mamaieelena 1

29.06.2012, 00:21

bun,bun

andreea_angelo 1

16.11.2012, 20:11

imi place...place...place foarte mult!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii cu busuioc