Piept de pui cu sos piri-piri

de meosiris in Pui, 1 Aug 2009 | 6963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 1 ardei iute
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • Pentru sos:
  • jumatate de ceapa
  • 1 ardei iute
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1/4 ardei gras rosu
  • patrunjel verde
  • ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos piri-piri:

-Am facut un amestec din usturoiul pisat si restul condimentelor pentru pieptul de pui.
-Am spalat carnea si am uns-o cu acest amestec,apoi am lasat la rece 1 ora.
 -Intre timp tocati ceapa,patrunjelul,usturoiul si ardeiul gras.Taiati marunt ardeiul iute.Le amestecati pe toate,apoi adaugati si sucul de la lamaie si uleiul de masline.
-Dupa ce a trecut o ora,scoateti carnea de la rece si o lasati pe grill pana cand este facuta asa cum va place.
 -Ungeti pieptul de pui cu sos si gata fripturica:).Se poate servi cu ce garnitura doriti.Noi am mancat alaturi de sufleu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos piri-piri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

ionix 1

30.09.2009, 10:11

vaaaaai ce bine arata... sigur o sa fac si eu

meosiris 1

06.10.2010, 11:38

Imi faceti si mie pofta si parca vad ca ma apuc iar de el prin bucatarie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui in staniol