Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus

de Toamna07 in Pui, 5 Sep 2012 | 2062 vizualizari

 

Hai sa dramuim niste ingrediente deosebite pentru un pranz somptuos !

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele
  • 1 punga de cus-cus - 250 g
  • 1 cutie cu naut fiert
  • 1 lamaie
  • 400 g iaurt grecesc
  • supa de pui sau 2 cuburi de pasare(instant)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute verde
  • patrunjel
  • 2 fire de menta
  • ulei de masline
  • sare si piper

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus:

Pieptul de pui ,se spala foarte bine,se usuca,se taie in doua si se pune la marinat timp de 2 ore cu sare,piper,2 linguri de ulei de masline,coaja si zeama de lamaie.



Intre timp pregatim sosul racoritor:



Peste iaurtul grecesc punem 3 catei de usturoi zdrobiti, ardeiul iute fara seminte,cele 2 fire de ceapa verde,patrunjel,menta - tocate marunt.Asezonam cu sare si piper ; rezulta un sos grozav.:)



Intr-o tigaie incingem ulei de masline si frigem pieptul de pui cateva minute la foc mic,pe toate partile.



Pastele marunte (cus-cus) se prepara conform instructiunilor de pe plic dar cu supa de pui. Cand sunt gata se amesteca cu boabele de naut scurse de apa din conserva.



Pregatim fiecare farfurie pentru servit cu piept de pui feliat,sos racoritor si garnitura de cus-cus cu naut.



Va doresc pofta buna !:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Toamna07 1

07.09.2012, 22:36

Multumesc !

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:15

Andreea Caroline 1

09.09.2012, 22:24

nu am mincat niciodata cus cus...cred ca o fi bun...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu legume si pui