Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 28 Iun 2015 | 3626 vizualizari

 

Halloumi este o branza greceasca ce isi pastreaza forma in timpul procesului de gatire.

 

INGREDIENTE

  • 1 lipie
  • 40 grame branza Halloumi
  • 1 lingura seminte de susan
  • 2 linguri cous-cous gatit amestecat cu seminte de floarea soarelui coapte
  • 4 rosii uscate la soare
  • cateva frunze rucola
  • salata pentru servit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola:

Branza se taie felii si se prajeste pe ambele parti cateva minute pana devine aurie. La final se adauga si semintele de susan si se mai gateste 1 minut. 

Intr-o lipie se aseaza in ordinea dorita, feliile de branza, cous-cous-ul, rosiile uscate si rucola si se consuma alaturi de o salata mare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu somon