Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 28 Iun 2015 | 1210 vizualizari

 

Halloumi este o branza greceasca ce isi pastreaza forma in timpul procesului de gatire.

 

INGREDIENTE

  • 1 lipie
  • 40 grame branza Halloumi
  • 1 lingura seminte de susan
  • 2 linguri cous-cous gatit amestecat cu seminte de floarea soarelui coapte
  • 4 rosii uscate la soare
  • cateva frunze rucola
  • salata pentru servit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola:

Branza se taie felii si se prajeste pe ambele parti cateva minute pana devine aurie. La final se adauga si semintele de susan si se mai gateste 1 minut.


Intr-o lipie se aseaza in ordinea dorita, feliile de branza, cous-cous-ul, rosiile uscate si rucola si se consuma alaturi de o salata mare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Wrap cu Halloumi la gratar, cous-cous, rosii uscate la soare si rucola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Valclaudia 1

28.06.2015, 16:26

Alexandra Burz 1

28.06.2015, 18:15

Gicuta69 1

28.06.2015, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu somon