Piept de pui gratinat

de Rocsi in Pui, 23 Mai 2011 | 6013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri smantana
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui gratinat:

Pieptul de pui(fara piele si fara os) se taie cam in 6 bucati.


se spala bine si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.


le batem putin cu ciocanul pentru snitele.


il ungem cu putin ulei,dupa care condimentam fiecare bucata cu sare,piper si boia de ardei.


punem grill-ul la incins si punem piptul de pui pe el,cam 2 minute pe fiecare parte.


luam apoi o tava si asezam niste hartie de copt in ea,apoi punem bucatile de piept in tava.


cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.


acesta il amestecam cu smantana ,apoi il punem peste suprafata bucatilor de pui.


mararul il spalam si il tocam marunt,si presaram deasupra acelui amestec cu cascaval.


dam tava in cuptorul incins,si lasam pipetul acolo cam 15-20 minute.


il scoateti putin la racorit,apoi servim.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Rocsi 1

26.07.2011, 21:14

ubulika

RuxyRux 1

26.07.2011, 21:16

Arata grozav Rocs...cum mi-a scapat?

Rocsi 1

26.07.2011, 21:19

poate erai plecata undeva

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu iaurt si cascaval