Piept de pui in aluat de bere

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 13 Iul 2011 | 3443 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in aluat de bere :


Pieptul de pui se spala si se taie cubulete; se condimenteaza.


Ouale se bat cu un praf de sare si piper,se adauga berea si se omogenizeaza.


La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul btinut trebuie sa fie mai gros decat cel de la clatite.


Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine.. Bucatile de piept de pui se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta.


Se scot pe un servetel absorbant si se servesc alaturi de o salata sau de Legume gratinate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in aluat de bere " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

14.07.2011, 11:08

super

cristinne 1

15.07.2011, 20:18

cata bere pun si cate oua?? ca nu scrie;(

ionela2682 1

19.07.2011, 20:20

http://www.bucataras.ro/retete/snitele-de-pui-in-aluat-pufos-cu-bere-6763.html le-am facut ...mai demult...sunt bestiale....prezentare de nota 10!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu mac(De post)