Piept de pui in aluat de bere

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 13 Iul 2011 | 2501 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in aluat de bere :


Pieptul de pui se spala si se taie cubulete; se condimenteaza.


Ouale se bat cu un praf de sare si piper,se adauga berea si se omogenizeaza.


La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul btinut trebuie sa fie mai gros decat cel de la clatite.


Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine.. Bucatile de piept de pui se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta.


Se scot pe un servetel absorbant si se servesc alaturi de o salata sau de Legume gratinate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in aluat de bere " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (13)

Lau 1

14.07.2011, 11:08

super

cristinne 1

15.07.2011, 20:18

cata bere pun si cate oua?? ca nu scrie;(

ionela2682 1

19.07.2011, 20:20

http://www.bucataras.ro/retete/snitele-de-pui-in-aluat-pufos-cu-bere-6763.html le-am facut ...mai demult...sunt bestiale....prezentare de nota 10!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez la wok - de post