Piept de pui in cratita cu legume

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 2948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr dovleac, decojit si taiat cubulete
  • 8 cartofi medii, decojiti
  • 1 lingurita coriandru boabe
  • 1 lingura cimbru maruntit
  • 1L 200ml zeama de supa de pui
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 4 piepti de pui, fara pielita
  • 450 gr buchetele de broccoli
  • 50 gr masline verzi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in cratita cu legume:

Se incinge cuptorul la 190⁰C.Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun dovleacul, cartofii, coriandru, thym, zeama de supa de pui si catei de usturoi zdrobiti.Se lasa sa dea intr-un clocot apoi se lasa sa fiarba timp de 15 minute la foc mic.
Se adauga pieptul de pui, avand grija sa fie acoperit de lichid.Se acopera cratita si se da la cuptor 15 minute pana cand puiul s-a facut.Se scot din cratita legumele si puiul si se pastreaza la cald.Se fierbe supa pana se reduce la jumatate apoi se adauga buchetele de broccoli si maslinele verzi si se lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga in cratita legumele si puiul puse deoparte, se asezoneaza totul dupa gust si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in cratita cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza cu mere, pui oriental si sos cu scortisoara - dulce si aromat