Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~

de diaconta in Pui, 9 Feb 2013 | 4405 vizualizari

 

Probabil reţeta cu numărul 400 ar fi meritat ceva mai pompos,dar cum azi nu m-am simţit prea bine şi decisesem s-o las mai uşurel cu bucătăreala,am pregătit doar o mâncare simplă dar foarte bună.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui fără os
  • Sare,piper
  • 150 ml suc de roşii
  • 3 caţei de usturoi
  • Rozmarin verde
  • Ulei
  • 150 g brânza Feta
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri smântâna
  • Ardei kapia rosu
  • Marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~:

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati si l-am condimentat.


Sucul de rosii l-am amestecat cu usturoiul pisat si putin piper.


Intr-un vas ceramic am pus putin ulei,pieptul de pui si deasupra sucul de rosii condimentat.


Am pus si rozmarin verde.


Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor cam 20 de minute.


Am amestecat brânza Feta cu smântâna si am pus peste pieptul de pui.


Am razuit cascavalul,l-am pus peste brânza,am pus ardei roşu si marar verde.


Am mai lasat la cuptor pâna s-a rumenit frumos.


Se poate servi ca atare sau alaturi de o garnitura.


Noua ne-a placut foarte mult combinatia de carne cu brânza.


Poftă bună!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 19:14

felicitari si la cat mai multe retete

silvi0ara 1

11.02.2013, 20:29

Minunat,la cat mai multe retet.

loredanaaa 1

22.02.2013, 01:50

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui condimentat, la cuptor