Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone-reteta cu nr.300

de Bucataras Medi in Pui, 11 Ian 2012 | 3786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri cu mascarpone
  • 1 ou  
  • marar
  • patrunjel
  • sare piper
  • macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone-reteta cu nr.300:

Pieptul de pui se dezoseaza , apoi indepartam pielea dupa care taiem fiecare bucata de carne in doua, pe lungime. Crestam din loc in loc fiecare bucata de carne si o asezam intr-un vas de ceramica sau orice alt vas care merge la cuptor. Stropim cu ulei de masline ,condimentam simplu cu sare si piper ,turnam vinul si dam la cuptor. Tinem pana cand carnea se rumeneste usor, dupa care scoatem pieptii de pui pe o farfurie.


In timp ce carnea este la cuptor facem urmatorul amestec :radem cascavalul si il amestecam cu crema mascarpone ,cu oul si mararul(eu am avut marar uscat dar este de preferat cel verde......are o alta aroma). Amestecam bine dupa care fiecare bucata de carne o "tavalim" prin acest amestec. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam carnea dupa care dam la cuptor. Tinem pana cand carnea formeaza o crusta aurie.


Servim cald acompaniat de o garnitura si o salata(eu am preferat o salata de sfecla rosie) .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone-reteta cu nr.300" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (67)

marcela1979 1

14.01.2012, 10:56

felicitari pt reteta cu nr 300 arata foarte bine

Cris2711 1

14.01.2012, 14:53

felicitari Mediiii,la cat mai multe retete si bucurii

corina241 1

14.01.2012, 16:33

felicitari din toata inima

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu iaurt si cascaval