Piept de pui in sos

de Dya Daniela Andrei in Pui, 3 Apr 2014 | 7000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un ardei gras rosu
  • un morcov
  • ceapa verde
  • 2 rosii mari bine coapte
  • 50 ml bulion
  • 300 ml supa de pui
  • 4-5 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
  • patrunjel sau marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos:

Pieptul de pui, taiat cubulete se caleste in cateva linguri de ulei. Se adauga legumule (cu exceptia celor doua rosii) tocate marunt si se calesc impreuna pana ce acestea devin translucide. Se adauga apoi supa de pui si se potriveste de gust cu sare. Cand supa a scazut suficient adaugam bulionul si cele doua rosii trecute prin razatoare si lasam pe foc pana ce are aspect legat. Se presara patrunjelul/mararul proaspat tocat si se serveste calda.


Este tare buna mancarica aceasta cu un pui de mamaliguta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Xandrinne 1

06.04.2014, 11:30

Micutza Luana 1

11.04.2014, 10:05

mmm buun

Dya Daniela Andrei 1

11.04.2014, 13:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de lapte