Piept de pui in sos de lapte

de nadea68 in Pui, 24 Iun 2013 | 3938 vizualizari

 

A venit vara,se apropie vacanta si trebuie sa fim in forma. :)O reteta pentru cei care trebuie sa faca proba ,,costum de baie''si nu numai...:)

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri otet
  • un pahar lapte 
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de lapte:

Pieptul de pui il taiem felii .

Punem sarea si piperul. Intr-o tigaie incalzim uleiul si punem carnea la rosolat pe ambele parti. Adaugam otetul si lasam sa se evapore la foc mare.

Adaugam si laptele si mai lasam 20 minute la prajit.Scoatem carnea si lasam sosul pe foc, acoperit,sa se reduca,amestecam cu o lingura de lemn.

Cand sosul e gata il turnam peste carne. Se pune partunjel taiat deasupra.

TIPS-URI

1

se poate servi cu orez fiert la la abur ,eu l-am servit cu o salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadea68 1

25.06.2013, 09:59

multumesc pentru comentari

iry-gabriela 1

25.06.2013, 16:23

gabriella221184 1

25.06.2013, 21:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos