Varza la cuptor cu ciocanele

de Alinutza80 in Pui, 28 Sep 2012 | 3100 vizualizari

 

Asta e una dintre mancarurile mele preferate, imi aduce aminte de copilarie(asa facea mama mea varza cand eram eu mica).

 

INGREDIENTE

  • 3 kg varza alba
  • 1 kg ciocanele
  • 2 lg bulion
  • ulei pentru calit varza
  • sare
  • piper
  • sare de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor cu ciocanele:

Varza se taie fideluta, apoi se freaca cu sare si sare de lamaie(dupa gust).


Ciocanelele se curata, se spala bine, apoi se lasa la scurs.


Intr-o cratita se pune uleiul la incins apoi punem varza la calit, pana se inmoaie putin.


Se adauga piper dupa gust si bulionul.


Ciocanelele se dau cu sare si piper, apoi se pun pe varza.


Se baga la cuptor pana se rumenesc frumos ciocanelele(intre timp le mai intoarcem).


Am servit cu batoane de paine calda si cu ardei iute.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor cu ciocanele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

lilik 1

30.09.2012, 09:31

Sim0na 1

02.10.2012, 09:43

Ce bunatate ai facut...

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:51

bun, bun, cu pui chiar nu am incercat niciodata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu afumatura