Piept de pui la cuptor cu Gouda

de Satisfyyourcravings in Pui, 6 Apr 2014 | 4520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui, fără piele și os, tăiat longitudinal în 2
  • 3 căței de usturoi, pisați
  • sare/piper
  • 1 lingură mix de ierburi uscate (busuioc, oregano, pătrunjel, rozmarin, salvie)
  • câteva felii Gouda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu Gouda:

Pieptul de pui se acoperă cu sare, piper, usturoi și mixul de ierburi. 

Fiecare bucată se crestează de câteva ori, apoi se pune câte o feliuță de Gouda în fiecare crestătură. 

Se așează într-o tavă și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, unde va rămâne pentru 20-25 de minute. 

Se servesc cu garnitură la alegere. Eu am optat pentru cartofi wedges și castraveți murați. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu Gouda" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gratar de pui cu sos de ardei copti