Piept de pui la gratar cu miere

de luminita20_2006 in Pui, 8 Iun 2010 | 3055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de piept pui
  • -2 linguri miere
  • -1 lingura sos soia
  • -1 lingura otet balsamic
  • -sare, piper
  • Garnitura:
  • amestec de legume
  • -cartofi gratinati cu parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu miere:

Carnea de pui se cresteaza .Se face un amestec din 2 linguri de miere de albini, 1 otet balsamic si una de sos soia si sare, piper.Se incinge gratarul si se pune pipetul de pui iar in timpul coacerii se unge pipetul de pui cu ajutorul unei pensule cu amestecul obtinut.


Garnitura

1.Cartofi gratinati cu parmezan

Se curata cartofii de coaja si se taie felii de marimi porivite se aseaza intr-un vas rezistant la temeratura ridicata , se stropesc cu ulei si se condimenteaza fiecare srat de cartofi ci sare si piper si desigur cu parmezan ras. Se acopera totul cu staniol si se da la cuptor 35 min apoi se ia staniolul si se mai lasa 10 min sa prinda o crusta.

2. Amestec de legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

08.06.2010, 17:58

multumesc fetelor...dragute ca intodeauna

Rocsi 1

10.06.2010, 19:23

iami iami

elena1988 1

25.03.2011, 12:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Shawarma