Piept de pui marinat in iaurt cu taitei de orez si sos de rosii

de anca_rm in Pui, 30 Oct 2013 | 1598 vizualizari

 

Imi place carnea de pui , iar marinata in iaurt este foarte gustoasa . Taitei de orez sunt dietetici si usor de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • -1 bucata piept de pui
  • -1 iaurt mic
  • -o jumate lingurita nucsoara razuita
  • -cateva frunse de busuioc
  • -2-3 catei usturoi
  • -sare
  • -piper
  • - o bucatica unt (50 gr)
  • -200 ml bullion
  • - taitei orez , o jumate pachet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui marinat in iaurt cu taitei de orez si sos de rosii:

Puiul:


Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete mici.


Il asezonam cu sare si piper , nucsoara razuita si turnam iaurtul peste.


Amestecam bine in asa fel incat sa ajunga iaurtul pe toate partile cubuletelor de piept de pui si il punem la frigider pentru cel putin 2 ore.


Dupa asta incalzim o tigaie si punem in ea untul.


Cand este untul topit punem pieptul de pui si amestecand din cand in cand il prajim.


Trebuie sa se rumeneasca putin.


Sosul :


Punem la calit usturoiul tocat marunt , adaugam frunzele de busuioc si bulionul .


Asezonam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana scade putin.


Taitei ii pregatim dupa instructiunile de pe ambalaj .


Ii punem in apa calda timp de 4-5 minute sau in apa rece timp de 10 minute ( asa era pe pachetul meu ) , ii scurgem si ii asezam in farfurie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat in iaurt cu taitei de orez si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

anca_rm 1

30.10.2013, 16:14

da Mihaela , asa este

Rocsi 1

30.10.2013, 20:30

Cred ca este bun

Lia_ 1

31.10.2013, 07:21

marinada e de baza pt gust adevarat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar