Piept de pui marinat la gratar

de MotanLaOale in Retete Delikat, 2 Iul 2018 | 592 vizualizari

 

L-am marinat in amestec de noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 700 g muschiulet de piept de pui
  • Condimente pentru pui Delikat
  • Boia de ardei iute Delikat
  • Boia de ardei dulce Delikat
  • Amestec de ierburi si boia Delikat
  • Oregano Delicat
  • Cimbrisor Delicat
  • Piper negru boabe Delicat, macinat
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui marinat la gratar:

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi.


Se usuca cu servetele absorbante, se bat putin cu ciocanul de snitele si se pun intr-un castron.


Se presara cu sare si condimentele Delikat, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile si se lasa 4 ore la frigider acopetite cu folie alimentara.


Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun bucatile de piept la fript.


Se intorc de cateva ori pana de rumenesc frumos.


Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.


Eu le-am mancat cu piure si castraveti acri.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

12.07.2018, 12:39

Imi place!

MotanLaOale 1

12.07.2018, 13:07

kytz 1

19.07.2018, 05:49

Cred ca a fost grozav de bun !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui fript pe gratar, cu piure si salata de varza