Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin

de RuxyRux in Pui, 19 Feb 2011 | 5461 vizualizari

 

Pentru un pranz rapid si delicios faceti aceasta friptura de pui, usor si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari taiati in doua
  • un buchetel de rozmarin
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 50 gr unt taiat fulgisori
  • sare dupa gust
  • piper alb  
  • 1 lingura ulei(palmier)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin:

Punem uleiul in tigaie, incingem la foc moderat, punem feliile de piept batute ca pentru snitel, sarate si piperate. Le tragem la tigaie cate 3 minute pe o parte impingand tigaia inainte si inapoi pe ochiul de la aragaz.


Adaugam cativa fulgi de unt pe fiecare felie. Dupa 3 minute intoarcem pe cealalta parte si procedam la fel. Adaugam fulgii de unt si lasam inca 3 minute. Intoarcem friptura, turnam vinul si punem in mijloc buchetelul de rozmarin.


Adaugam din nou cativa fulgi de unt si lasam 5 minute sa se faca. Dupa 5 minute intoarcem friptura pe partea cealalta, adaugam fulgii de unt si mai lasam 5 minute acoperit la foc mic. O mai intoarcem o data si este gata o putem servi dupa dorinta. Merge foarte bine cu un piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

RuxyRux 1

21.02.2011, 17:15

Miuta multumesc esti o scumpica

RuxyRux 1

21.02.2011, 17:15

csillag1993 multumesc

adry88 1

20.05.2011, 18:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos curry si legume