Piept de pui umplut

de nico15 in Pui, 8 Noi 2010 | 4413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 piepti pui
  • 1 pachet de sunca topita
  • 100-150 gr de sunca feliata foarte subtire
  • 1 legatura de leurda
  • amestec de ardei(rosu, galben, verde) taiat cubulete
  • 100-150 gr de faina
  • 2 oua
  • sare, piper, boia, curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se ia pieptul de pui se sareaza se pun frunze de leurda, peste care se aseaza, un strat de branza topita, se condimenteaza cu piper, dupa care urmeaza un strat de sunca, urmeaza alt strat de leurda, peste care se pune un nou strat de branza topita si se pune boia.

Se ruleaza pieptul de pui, se pune un praf de curry si se prinde cu scobitori in lateral. Rulourile astfel formate se trec prin faina, se bat oualele se sareaza si se trec rulourile prin ou dupa care inca o data prin faina. Se prajesc pe ambele parti la foc potrivit.
Se scot pe hartie absorbanta se lasa sa se raceasca si se taie, se aseaza pe o farfurie pe care am pus in prealabit frunze d leurda si se garniseste cu ardei multicolor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 13:16

o portie te rog, vreau sa fiu servita..............

nico15 1

09.11.2010, 21:57

Gata SEFA, un pahar de vin rosu este ok??? dar nu uita sa lasi spaga,

Laly 1

13.11.2010, 23:56

Ce bunatate

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu piept de pui, savoare si gust intr-o reteta simpla