Piept de pui umplut in crusta de migdale

de RuxyRux in Pui, 16 Aug 2012 | 2255 vizualizari

 

O friptura la cuptor....cu umplutura delicioasa de morcovi...

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 cana de migdale
  • 3 linguri mustar( de Dijon)
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare de mare dupa gust
  • piper negru macinat( un praf)
  • Umplutura:
  • 2 morcovi potriviti
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare de mare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut in crusta de migdale:

Pieptul se spala si se zvanta intr-un servet de hartie, apoi se taie pe jumatate si se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper. Se stropeste cu lamaie cu ulei de masline, apoi se unge bine peste tot.


Migdalele se maruntesc la blender.


Se pregateste umplutura amestecand bine morcovii rasi cu sare, zeama de lamaie si usturoi zdrobit, apoi cu piperul.


Umplem bucatile de pui cu cate doua linguri din umplutura si le pliem parte peste parte. Le prindem cu o tepusa.


Taiem o foaie pergament si o punem intr-o tava.


Punem jumatate din cantitatea de migdale si asezam pieptul umplut.


Punem si restul de migdale deasupra. Strangem foaia pergament si coacem la 200 de grade pentru 45-50 de minute.


Servim cu garnitura dorita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut in crusta de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Krystyan Trendy 1

14.12.2013, 16:08

apetisant

Valclaudia 1

24.11.2014, 07:16

ce deliciu!

babi5 1

24.11.2014, 07:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar