Piept de pui umplut si invelit

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 3235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept pui,
  • 4 felii muschi file,
  • 2 rosii,
  • cateva felii de ardei gras,
  • 4 felii branza topita,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • faina
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut si invelit:

Se bat feliile de piept de pui,se pun fiecare pe o felie de sunca.Pe piept se pune cate o branza topita felii,bucatele de ardei gras si de rosii.Se ruleaza,se prind cu scobitori,se dau prin faina,ou batut condimentat dupa gust si prin pesmet. Se prajesc in ulei cateva minute pe fiecare parte.Se servesc cu orez,ciuperci sau cartofi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si invelit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui umplut si invelit-0
Piept de pui umplut si invelit-1
Piept de pui umplut si invelit-2
Piept de pui umplut si invelit-3
Piept de pui umplut si invelit-4
Piept de pui umplut si invelit-5
Piept de pui umplut si invelit-6
Piept de pui umplut si invelit-7
Piept de pui umplut si invelit-8
Piept de pui umplut si invelit-9
Piept de pui umplut si invelit-10

COMENTARII (14)

ela

ela 1

28.01.2010, 22:33

si eu mor de dragul farfuriilor astea dar uitasem de ele,stateau nefolosite

ela

ela 1

28.01.2010, 22:35

ia uite,bucataras ne trimite la provident sa scoatem banisa avem sa facem mancaruri

ela

ela 1

28.01.2010, 22:36

dar sa plateasca el ratele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!