Piept de rata la cuptor

de Lau in Rata, 17 Oct 2013 | 10434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de rata
  • 1 lingurita de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata la cuptor:

Pieptul de rata il scoatem de la frigider cu o ora inainte sa il pregatim.


Preseram sare pe partea cu carne,pe partea cu piele il crestam in forma de romburi(eu nu m-am complicat ca era prea multa munca si nu taia cutitu bine:)) )eu doar l-am crestat pentru a permite grasimii sa se scurga.


Intr-o tigaie rece adaugam pieptul de rata cu pielea in jos,lasam sa se prajeasca pe ambele parti la foc mic.


Daca observam ca este prea multa grasime scurgem grasimea intr-un vas.


Cand s-a rumenit frumos il asezam cu pielea in jos intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 10 min la foc mediu.


Lasam sa se raceasca 10 min inainte sa il taiem.


Noi am servit cu orez prajit

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

17.10.2013, 20:59

mmm ce-mi place o bucata vreau si eu

Lau 1

17.10.2013, 21:55

madi eu am de la lidl rata

Lau 1

17.10.2013, 21:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata la cuptor cu sos de ananas