Piept de rata sous vide, sos de ciocolata neagra si panna cotta cu hrean

de Brindusa in Rata, 14 Ian 2012 | 12761 vizualizari

COMENTARII (35)

adasev12 1

15.01.2012, 01:16

o-ho-hoooooooooooooo.....super tare arata de milioane, gustul...numai bun poate fi...desi recunosc ca personal nu am auzitpana acum de vreo 2-3 ingrediente din reteta.tare as vrea sa gust

Sidy 1

15.01.2012, 08:23

Felicitari pentru tot ! Si prezentarea e minunata , iar gustu cu siguranta, pe masura ! Bafta la concurs ! Merg sa te votez

Adinuta 1

15.01.2012, 18:20

Wow!! Foarte rafinat!! Super!!

Angelina_Elena 1

26.01.2012, 14:23

Mult succes la concurs!prezentare de nota 20!bravo ...sper sa castigati!

Alinutza80 1

04.05.2012, 17:31

Foarte frumoasa prezentarea

Bya Ralu 1

21.07.2012, 21:40

o reteta super!!!!trecem la favo

sebirizescu 1

30.05.2013, 11:02

super

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2013, 11:12

Minunata!

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 15:42

interesanta reteta

Panacris 1

08.12.2018, 16:43

Waaaaw! Sous vide, cu ce avem la îndemână acasă! Bună idee! Mulțumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu portocale