Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Delicios pieptul de vitel cu oasele inca moi numai bune de rontait rumene de la cuptor !!!
Pieptul de vitel se spala , se portioneaza si se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata , sare , foi dafin si piper boabe .
Se fierbe in functe de fragezimea carnii aproximativ 30 minute in oala sub presiune .
Cand carnea este fiarta se scurge de lichid si se pune intr-un vas de yena.
Se amesteca ketchupul , sosul de soia , usturoiul pisat, ghimbirul , uleiul , rozmarinul , chili si sare .
Amestecul de mai sus se toarna peste pieptul de vitel din tava si se da la cuptorul preincalzit timp de 15 minute pana se rumeneste .
Serviti cu garnitura preferata sau doar cu o salata .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult