Vita cu porumb copt

de SimonaP in Vita, 1 Mai 2013 | 1656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de vita
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingua miere
  • 2 linguri otet
  • 1 lime
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • porumb dulce
  • 50 g unt
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu porumb copt:



Carnea de vita se spala,se taie in bucati potrivite si pune intr-un vas.

Separat se amesteca intr-un bol mierea, otetul,sosul de soia,un varf cutit de sare, uleiul,usturoiul zdrobit si coaja rasa de lime.

Adaugam sosul obtinut peste carnea de vita, acoperim vasul cu un capac si dam la frigider sa se marineze cateva ore (sau peste noapte).

Porumbul se fierbe la abur,se scurge de surplusul de apa,se taie bucati potrivite si se rumeneste pe gratar.

Ungem apoi gratarul cu putin unt si prajim la foc mare timp de 3 minute bucatile de carne scurse din marinata, dupa ce au fost condimentate cu sare si piper in prealabil.

Servim carnea de vita alaturi de porumbul copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu porumb copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Alina26 1

02.05.2013, 11:37

ce bun trebuie sa fie...!!!!!

cristeena20 1

03.05.2013, 17:25

super bune^!!!

merisor 1

22.06.2013, 18:07

Ce combinatie buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou haiducesc pt. Bucataras(i)