Vita cu porumb copt

de SimonaP in Vita, 1 Mai 2013 | 1480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de vita
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingua miere
  • 2 linguri otet
  • 1 lime
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • porumb dulce
  • 50 g unt
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu porumb copt:



Carnea de vita se spala,se taie in bucati potrivite si pune intr-un vas.

Separat se amesteca intr-un bol mierea, otetul,sosul de soia,un varf cutit de sare, uleiul,usturoiul zdrobit si coaja rasa de lime.

Adaugam sosul obtinut peste carnea de vita, acoperim vasul cu un capac si dam la frigider sa se marineze cateva ore (sau peste noapte).

Porumbul se fierbe la abur,se scurge de surplusul de apa,se taie bucati potrivite si se rumeneste pe gratar.

Ungem apoi gratarul cu putin unt si prajim la foc mare timp de 3 minute bucatile de carne scurse din marinata, dupa ce au fost condimentate cu sare si piper in prealabil.

Servim carnea de vita alaturi de porumbul copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu porumb copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Alina26 1

02.05.2013, 11:37

ce bun trebuie sa fie...!!!!!

cristeena20 1

03.05.2013, 17:25

super bune^!!!

merisor 1

22.06.2013, 18:07

Ce combinatie buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de vita