Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Imi plac la nebunie retetele Adinei (Mitinita). Cand vad diferite chestii lipicioase si aromate si combinate in diferite feluri, ma instiga practic sa ma dau la ele :)))
Este adevarat ca mereu m-a dat inapoi faptul ca nu aveam atatea condimente si nici chiar rabdarea sa le prepar. Dar merita :))
Astazi am pregatit niste cuburi de vita cu legume. Carnea am marinat-o dupa reteta ei. Este un deliciu, ma ling pe degete de bun ce iese. Adina, multam frumos! >:D<
Haideti sa vedeti!
Intr-un vas de plastic, am amestecat ingredientele pentru marinata.
Carnea am spalat-o si am taiat-o cuburi, cum a reusit, mai mici, mai mari. Le-am pus in vasul cu marinata, le-am amestecat bine, le-am acoperit cu o folie si am dat o ora la frigider.
Legumele le-am decongelat si le-am lasat un pic intr-o sita, sa se scurga.
Dupa ce a stat o ora la frigider, am scos carnea.
Am incins un pic de ulei intr-o tigaie si am pus carnea (cu tot cu sos) sa se rumeneasca un pic. Nu va spun cat de bine miroase si ce lipcioasa este.
Dupa ce s-a rumenit bine, am adaugat legumele. Am lasat sa sfaraie un pic si ele, apoi am adaugat supa si bulionul si am lasat sa fiarba la foc mic, cam 15-20 minute.
Am dat deoparte dep e foc, am acoperit cu un capac si am lasat vreo 10minute sa se aseze.
Am servit cu castraveti murati.
Carnea astfel condimentata este absolut delicioasa.
1
ingredientele costa aproximativ 20 lei.
2
carnea se poate servi alaturi de orice garnitura, este senzational de buna
3
atentie cand alegeti carnea de vita, sa fie deschisa la culoare.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult