Vita cu legume

de laura_n in Vita, 24 Ian 2014 | 4040 vizualizari

 

Imi plac la nebunie retetele Adinei (Mitinita). Cand vad diferite chestii lipicioase si aromate si combinate in diferite feluri, ma instiga practic sa ma dau la ele :)))
Este adevarat ca mereu m-a dat inapoi faptul ca nu aveam atatea condimente si nici chiar rabdarea sa le prepar. Dar merita :))
Astazi am pregatit niste cuburi de vita cu legume. Carnea am marinat-o dupa reteta ei. Este un deliciu, ma ling pe degete de bun ce iese. Adina, multam frumos! >:D<
Haideti sa vedeti!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vitel, frageda
  • 1 punga mix legume (750 gr) (baby corn, mazare, ardei rosu, ardei galben, morcov, ceapa, fasole verde, etc)
  • 3 lg ulei masline
  • 300 ml supa vita
  • 3 lg bulion
  • pt marinata:
  • 2 lg soia
  • 2 catei usturoi
  • 1 lgta ghimbir ras
  • 1 lgta zahar brut
  • 1 lgta amidon
  • 1 lgta paprika
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu legume:

Intr-un vas de plastic, am amestecat ingredientele pentru marinata.


Carnea am spalat-o si am taiat-o cuburi, cum a reusit, mai mici, mai mari. Le-am pus in vasul cu marinata, le-am amestecat bine, le-am acoperit cu o folie si am dat o ora la frigider.


Legumele le-am decongelat si le-am lasat un pic intr-o sita, sa se scurga.


Dupa ce a stat o ora la frigider, am scos carnea.


Am incins un pic de ulei intr-o tigaie si am pus carnea (cu tot cu sos) sa se rumeneasca un pic. Nu va spun cat de bine miroase si ce lipcioasa este.


Dupa ce s-a rumenit bine, am adaugat legumele. Am lasat sa sfaraie un pic si ele, apoi am adaugat supa si bulionul si am lasat sa fiarba la foc mic, cam 15-20 minute.


Am dat deoparte dep e foc, am acoperit cu un capac si am lasat vreo 10minute sa se aseze.


Am servit cu castraveti murati.


Carnea astfel condimentata este absolut delicioasa.

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 20 lei.

2

carnea se poate servi alaturi de orice garnitura, este senzational de buna

3

atentie cand alegeti carnea de vita, sa fie deschisa la culoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 00:02

laura_n 1

02.02.2014, 17:20

multumesc frumos tuturor

Krystyan Trendy 1

03.06.2014, 07:21

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel ca la mama acasa