Piersici

de Lau in Dulciuri, 8 Apr 2011 | 7473 vizualizari

 

reteta o am de pe site. Am avut colorant care nu m-a multumit

 

INGREDIENTE

  • 150 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 150 ml apa calduta
  • un praf de sare
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingura amoniac stins in zeama de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 350 g faina
  • Crema
  • 200 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 lingura cacao
  • 1 esenta rom
  • 100 ml lapte caldut
  • Sirop
  • 100 ml apa
  • 1 lingura zahar
  • colorant rosu-galben
  • 1 lingura esenta de portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

Uleiul,zaharul,zaharul vanilat,sarea si amoniacul stins,se amesteca pana se dizolva zaharul,se adauga apa calduta,esenta de vanilie,se incorporeaza faina. Se obtine un aluat nelipicios. Din aluatul obtinut se fac bile care se pun in tava unsa cu unt si se dau la cuptor la 170 grade pentru 15 min. Cand s-au copt se scot din tava si asa calde se scobesc cu un cutit si cu o lingura se scoate miezul care se pastreaza pentru crema


CREMA untul se freaca cu zaharul bine,dupa care se adauga cacao,frimiturile hidratate cu lapte si se amesteca cu lingura pana se incorporeaza bine. Se da la frigider crema 10 min,apoi se umplu piersicele cu ea


SIROPUL intr-un castron se pune apa,cu zaharul si esenta. Se imparte siropul in 2 castroane, intr-unul se pune colorant rosu,in cealalat colorant galben


Piersicile umplute cu crema,se dau jumatate prin siropul rosu si cealalta prin siropul galben

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

RuxyRux 1

10.04.2011, 21:47

Super superbe

Lau 1

10.04.2011, 22:35

rux multumesc

adry88 1

01.06.2011, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Barbie