Piersici

de Lau in Dulciuri, 8 Apr 2011 | 10340 vizualizari

 

reteta o am de pe site. Am avut colorant care nu m-a multumit

 

INGREDIENTE

  • 150 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 150 ml apa calduta
  • un praf de sare
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingura amoniac stins in zeama de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 350 g faina
  • Crema
  • 200 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 lingura cacao
  • 1 esenta rom
  • 100 ml lapte caldut
  • Sirop
  • 100 ml apa
  • 1 lingura zahar
  • colorant rosu-galben
  • 1 lingura esenta de portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

Uleiul,zaharul,zaharul vanilat,sarea si amoniacul stins,se amesteca pana se dizolva zaharul,se adauga apa calduta,esenta de vanilie,se incorporeaza faina. Se obtine un aluat nelipicios. Din aluatul obtinut se fac bile care se pun in tava unsa cu unt si se dau la cuptor la 170 grade  pentru 15 min. Cand s-au copt se scot din tava si asa calde se scobesc cu un cutit si cu o lingura se scoate miezul care se pastreaza pentru crema

CREMA untul se freaca cu zaharul bine,dupa care se adauga cacao,frimiturile hidratate cu lapte si se amesteca cu lingura pana se incorporeaza bine. Se da la frigider crema 10 min,apoi se umplu piersicele cu ea

SIROPUL intr-un castron se pune apa,cu zaharul si esenta. Se imparte siropul in 2 castroane, intr-unul se pune colorant rosu,in cealalat colorant galben

Piersicile umplute cu crema,se dau jumatate prin siropul rosu si cealalta prin siropul galben

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cereale