Briose cu ciocolata si migdale

de GeorgiG in Dulciuri, 12 Feb 2016 | 760 vizualizari

 

Rapide si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 ml ulei
  • 160 g zahar
  • 125 g iaurt
  • 125 g smantana
  • 270 g faina
  • 2 lingurite bicarbonat
  • esenta vanilie
  • chipsuri de ciocolata
  • migdale felii
  • un praf de sare
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si migdale:

Mixam bine ouale intregi cu un praf de sare.Adaugam zaharul si mixam pina isi dubleaza volumul si se topeste zaharul. Adaugam si uleiul mixand in continuare,apoi iaurtul, smantana, faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.


Omogenizam bine adaugand si esenta, apoi chipsurile de ciocolata si feliile de migdale.


Turnam compozitia in formele de briose si introducem tava in cuptorul incins pentru 25-30 de minute pana se rumenesc usor.Facem si testul cu scobitoarea.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

GeorgiG 1

13.02.2016, 14:52

Rocsi 1

13.02.2016, 21:19

Servesc si eu!

GeorgiG 1

06.03.2016, 18:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fulgi de ciocolata