Piersici cu ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 2 Mar 2013 | 3152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piersicile
  • 130 ml compot visine
  • 150 ml ulei
  • 1 albus
  • 1/2 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta de lamaie
  • 100 g zahar
  • faina
  • umplutura
  • 200 g zahar
  • 300 ml apa
  • 4 linguri cacao
  • 30 g margarina
  • 1 esenta rom
  • Decor
  • colorant(galben,albastru)
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu ciocolata:

Amestecam zaharul cu albusul, uleiul si compotul de visine. Adaugam esenta si plicurile de zahar vanilat.Treptat adaugam faina amestecata cu praful de copt pana rezulta un aluat usor de modelat.

Incepem din aluat sa formam bilute mici (cam cat o nuca) si le asezam in  tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina. Avem grija sa lasam distanta intre ele ca vor creste si sa nu se lipeasca intre ele. Dam la cuptor pana cand vedem ca incep sa se ingalbeneasca, asta dureaza maxim 15 minute.

Intre timp pregatim crema:-punem margarina la topit adaugand zaharul cu apa. Lasam sa fiarba un pic, adaugam cacaoa, esenta si lasam sa fiarba pana se ingroasa si se formeaza o crema.

Scoatem piersicile fierbinti din cuptor si le gaurim repede mijlocul.

Unim cate 2 piersici, dar la mijloc le umplem cu crema (eu am mai umplut si cu dulceata). Le dam prin colorant apoi prin zahar. Ca sa iasa culoare verde amestecati colorant galben cu colorant albastru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

AdriiAdi 1

03.03.2013, 07:35

aww super arata......

alba_zori 1

04.03.2013, 18:08

foarte bune piersicile tale,si colorate,faine!

Bya Ralu 1

14.03.2013, 17:34

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri duo