Piersici cu crema

de Teo in Mancaruri de post, 27 Noi 2011 | 12282 vizualizari

COMENTARII (25)

liana_geicu 1

27.11.2011, 21:01

Sunt atat de bune, ca nu puteam sa ma mai opresc din mancat; nici nu as fi zis ca sunt de post! Felicitari, mami, ai avut succes si cu prajitura asta!

Teo 1

27.11.2011, 21:18

multumesc, dee, ''ca la mama acasa''!

nadina73 1

28.11.2011, 22:37

de ce ai trecut reteta la mancaruri de post?
super bune

Angelina_Elena 1

28.11.2011, 23:00

imi plac

mena29 1

29.11.2011, 14:05

Ce bune sunt piersicutele tale

Teo 1

01.12.2011, 21:03

sunt de post, am pos margarina in loc de unt;

Lau 1

04.12.2011, 21:19

vreau si eu

Panacris 1

08.12.2011, 19:59

Bun, bun!!!

Teo 1

08.12.2011, 20:14

PANACRIS. multumesc de vizita! sunt si bune si de efect!

brunetica 1

18.12.2011, 08:20

Iami, iami ce frumoase si delicioase

mihaelar63 1

02.02.2012, 01:19

Si eu vreau , desi nu e sezonul lor

Bya Ralu 1

05.02.2012, 23:39

arata bine

irena 1

06.02.2012, 21:16

Felicitari si multumesc ptr comentariu !

T I M E A 1

08.02.2012, 23:00

ce bune sunt piersicile...imi aduce aminte de nuntile din copilarie

Teo 1

09.02.2012, 21:01

Asa e TIMEA!multumesc de vizita!

anomisana 1

05.03.2012, 12:12

Piersicile astea mi-au chinuit adolescenta dar colorau si imbogateau masa de revelion.

Rocsi 1

14.03.2012, 10:15

La multi ani!!!

deyutzky 1

14.03.2012, 12:02

La multi ani!!!

diaconta 1

14.03.2012, 13:23

La multi ani cu multa bucurie

Lau 1

14.03.2012, 15:09

la multi ani

Cris2711 1

14.03.2012, 16:22

MotanLaOale 1

14.03.2012, 19:13

La multi ani!

VERONICA2607 1

14.03.2012, 19:18

LA MULTI ANI TEO!!!

frida75 1

20.03.2012, 10:46

Bicarbonatul de amoniu este acelasi lucru cu amoniacul!!!!!deci.....cate lingurite cu varf?????

diana_k 1

12.12.2012, 08:29

ce frumoase sunt !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post sau nu...:))