Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat mai vartos, pe care il lasam sa se odihneasca 3-4 ore. Se imparte aluatul in aprox 4 parti Se formeaza bilute cu diametrul de 2 cm, care se aseaza in tava tapetata cu faina la o distanta de 3 cm intre ele deoarece cresc mult la copt. Se coc la foc mediu 20-25 min.
Dupa ce s-au racit, se scobesc putin la baza , se implu cu crema si se lipesc cate doua, formand cate o piersica. Piersicile astfek formate se trec cu partea bombata prin vopsea rosie si galbena, iar apoi prin zahar.
Crema de cacao rece se amesteca cu nuca macinata si romul; daca nu este destul de vartoasa , se pune si o parte din miezul scos din piersici.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult