Piersici cu crema

de Teo in Mancaruri de post, 27 Noi 2011 | 9187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUATUL
  • 450 g faina
  • 250 g margarina
  • 100 g zahar
  • un varf de cutit sare
  • 1 lingurita cu varf bicarbonat de amoniu
  • 1 lingurita cu varf amoniac
  • CREMA
  • 150 g zahar
  • 30 ml apa
  • 30 g cacao
  • 200 g unt
  • 30 ml rom
  • 100 g nuci macinate
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu crema:

Se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat mai vartos, pe care il lasam sa se odihneasca 3-4 ore. Se imparte aluatul in aprox 4 parti Se formeaza bilute cu diametrul de 2 cm, care se aseaza in tava tapetata cu faina la o distanta de 3 cm intre ele deoarece cresc mult la copt. Se coc la foc mediu 20-25 min.


Dupa ce s-au racit, se scobesc putin la baza , se implu cu crema si se lipesc cate doua, formand cate o piersica. Piersicile astfek formate se trec cu partea bombata prin vopsea rosie si galbena, iar apoi prin zahar.


Crema de cacao rece se amesteca cu nuca macinata si romul; daca nu este destul de vartoasa , se pune si o parte din miezul scos din piersici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu crema" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

VERONICA2607 1

14.03.2012, 19:18

LA MULTI ANI TEO!!!

frida75 1

20.03.2012, 10:46

Bicarbonatul de amoniu este acelasi lucru cu amoniacul!!!!!deci.....cate lingurite cu varf?????

diana_k 1

12.12.2012, 08:29

ce frumoase sunt !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille la cuptor