Piersici la cuptor in stil australian

de Corinuta in Prajituri, 7 Aug 2010 | 5639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piersici proaspete
  • 1 capacel mare de coniac
  • 200 g faina
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 200 ml lapte
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g migdale
  • 30 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici la cuptor in stil australian:

Se spala piersicile, se taie in doua si li se indeparteaza samburele, apoi se taie felii. Se pun intr-un vas, se stropesc cu coniac si se lasa sa stea timp de aprox. 20 de minute.

Intre timp se toarna faina intr-un vas, se adauga peste ouale, 3 linguri de zahar, laptele si branza si totul se bate bine cu un mixer. Migdalele se toaca marunt si se adauga jumatate din ele in aluat.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se unge un vas termorezistent cu unt si se intinde in el jumatate de aluat. Deasupra se pun jumatate din feliile de piersici. Urmeaza al doilea strat de aluat, apoi restul de piersici. 

Migdalele ramase se amesteca cu restul de zahar si se presara peste piersici. Se baga in cuptor si se coace timp de aprox. 35 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici la cuptor in stil australian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Piersici la cuptor in stil australian-0
Piersici la cuptor in stil australian-1
Piersici la cuptor in stil australian-2
Piersici la cuptor in stil australian-3
Piersici la cuptor in stil australian-4
Piersici la cuptor in stil australian-5
Piersici la cuptor in stil australian-6

COMENTARII (17)

Bunica

Bunica 1

08.08.2010, 12:19

Prajitura in stil australian , dar facuta de o romancuta.harnicuta ...... E super !

epurasha2bb

epurasha2bb 1

09.08.2010, 08:45

super prajiturica, trebuie incercata, 5 furculite! si la favorite!

adry88

adry88 1

10.05.2011, 16:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!