Piersici la cuptor in stil australian

de Corinuta in Prajituri, 7 Aug 2010 | 5796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piersici proaspete
  • 1 capacel mare de coniac
  • 200 g faina
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar
  • 200 ml lapte
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g migdale
  • 30 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici la cuptor in stil australian:

Se spala piersicile, se taie in doua si li se indeparteaza samburele, apoi se taie felii. Se pun intr-un vas, se stropesc cu coniac si se lasa sa stea timp de aprox. 20 de minute.


Intre timp se toarna faina intr-un vas, se adauga peste ouale, 3 linguri de zahar, laptele si branza si totul se bate bine cu un mixer. Migdalele se toaca marunt si se adauga jumatate din ele in aluat.


Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se unge un vas termorezistent cu unt si se intinde in el jumatate de aluat. Deasupra se pun jumatate din feliile de piersici. Urmeaza al doilea strat de aluat, apoi restul de piersici.


Migdalele ramase se amesteca cu restul de zahar si se presara peste piersici. Se baga in cuptor si se coace timp de aprox. 35 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici la cuptor in stil australian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bunica 1

08.08.2010, 12:19

Prajitura in stil australian , dar facuta de o romancuta.harnicuta ...... E super !

epurasha2bb 1

09.08.2010, 08:45

super prajiturica, trebuie incercata, 5 furculite! si la favorite!

adry88 1

10.05.2011, 16:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Tavalita"