Piersicute

de Dea_Dea in Prajituri, 22 Mar 2013 | 2125 vizualizari

 

Un dulce de cand lumea :))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • o cana de zahar
  • o cana de ulei
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • faina cat cuprinde
  • dulceata
  • sirop
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersicute:

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul putin cate putin,apoi se adauga coaja de lamaie,vanilia, praful de copt si faina. Se framanta, se fac bobite se pun in tava si se dau la cuptorul preincalzit vreo 20-25 min.Cand sunt reci se scobesc in mijloc.


UMPLUTURA: Faramitele se amesteca cu dulceata cat sa nu fie nici prea moale nici prea tare. Se dau prin sirop facut din apa zahar si esenta de rom . Eu le-am dat cu un pic de colorant, apoi le-am tavalit prin zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersicute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Dea_Dea 1

23.03.2013, 08:52

delia64 1

23.03.2013, 22:20

Alexandra Elena 1

07.04.2013, 17:32

ce imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piersicute