Piftie de post cu zarzavaturi

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2010 | 8153 vizualizari

 

ceva bun simplu si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de zarzavaturi  asortate congelate(morcov,cartof,fasole verde...)
  • 1 cutie mazare boabe
  • 1 cutie ciuperci
  • patrunjel verde tocat marunt
  • conopida buchetele foarte mici
  • usturoi 7-8 catei
  • sare
  • gelatina folie eu am pus un pachet si in pachet sant 12 foli transparente
  • delicat sau vegeta naturala
  • ardei rosu gras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de post cu zarzavaturi:

Se fierb in apa (3 litri) toate zarzavaturile taiate cubulete mici( ma refer la cele care nu sunt congelate) si conopida buchetele foarte mici cu sare si vegeta apoximativ 20-30 minute. Se pune gelatina , usturoiul si la final patrunjelul verde.

Se pun in castronase mici,  se lasa sa se raceasca, dupa care se pun in frigider .

Este o mancare super buna si gustoasa. Incercati-o,nu este o regula ce zarzavaturi sa pui poti pune ce vrei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de post cu zarzavaturi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

nadina73

nadina73 1

24.02.2010, 01:53

iubita ,uite char m-am uitat iarasi pe plic ca si eu am cautat mult timp si scrie ca e vegetala,,,,,,,,,,,,,,cat de vegetala o fi numai spanioli stiu,probabil si in tara sant pe mai multe categori nu stiu sincer ,daca vrei iti trimit eu?

brie

brie 1

24.02.2010, 09:44

am înțeles merci , ești drăguță dar nu e nevoie să-mi trimiți

danis

danis 1

06.04.2010, 21:41

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!