Piftie (Racituri de porc)

de Adrian2016 in Porc, 26 Ian 2017 | 1359 vizualizari

 

Ador raciturile si de abia astept sa vina frigul ca sa fac.

 

INGREDIENTE

  • 6 picioruse de porc
  • 1 rasol de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie (Racituri de porc):

Pentru inceput am curatat bine piciorusele de porc si le-am parlit. Intr-o oala sub presiune, am asezat piciorusele si bucata de rasol, am adaugat apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert 50 de minute.


Cand a expirat timpul, am adaugat in oala, usturoiul pisat si sare si am mai lasat 30 de minute la fiert. Cand este gata, zeama se strecoara si se degreseaza. Am pregatit castroanele si, in fiecare, am adaugat cate un piciorus si bucata de rasol, zeama si le-am dat la rece, pana a doua zi. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca vrem ca zeama sa fie limpede, grasimea care se formeaza o putem inlatura cu ajutorul unui tifon, impaturit in patru, asezat in strecuratoare.

2

Puteti adauga dupa preferinte, boabe de piper la fiert, ceapa, morcov.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie (Racituri de porc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

26.01.2017, 20:02

Ce faine ti-au iesit si ce te pricepi la gatit. Bravo Adrian!

mirela0911 1

26.01.2017, 21:25

Foarte buna!

miki_a 1

27.01.2017, 04:24

Foarte faine ți-au ieșit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ostropel din porc