Pilaf cu aripioare ca la mama acasa

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2010 | 6821 vizualizari

 

sotul meu ma innebuneste sa-i fac pilaf ca la mama acasa, adica pilaf din care sa iasa uleiul la suprafata, asa ca am executat pofta sotului meu

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti de orez
  • o ceapa
  • un morcov
  • 6 aripioare
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei mai multisor :D
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu aripioare ca la mama acasa:

Spalam aripioarele bine si le punem la fiert in apa cu sare.


Dupa ce au fiert le scoatem si le prajim putin in ulei pana se rumenesc frumos pe ambele parti


Le scoatem si de aici si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt si morcovul taiat cubulete, dupa care punem si orezul pe care l-am spalat in cateva ape si-l calim usor si pe el. Punem din supa in care au fiert aripioarele si lasam sa fiarba, completam din cand in cand cu supa daca mai este nevoie, condimentam cu sare si piper si la sfarsit asezonam cu marar tocat fin.


Servim alaturi de aripioare si de o salata de cruditati.

 

TIPS-URI

1

aripioarele se pot prajii direct, fara a se mai fierbe, iar supa o facem dintr-un cub maggi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu aripioare ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nadina73 1

15.06.2010, 17:27

si sotul meu (bebe ) e inebunit dupa pilaf ar mancat d¡si de 3 ori pe zi orez in orice fel5 furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

16.06.2010, 08:35

articook, ms frums, cu siguranta o sa iasa f bun

Dana Cristea - pusikmea 1

16.06.2010, 08:37

nadina, ms

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ciuperci