Pilaf cu carne de curcan

de ella 87 in Curcan, 20 Dec 2016 | 5197 vizualizari

 

Am primit de la buni, niste carne de curcan de curte😏 Da' tare carne mai are, fierbi la ea de îți trece pofta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 praz
  • 1/2 ardei roșu
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 1 lingura delikat
  • 200 g carne curcan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de curcan:

Luam carnea de curcan si o punem la fiert, luam spuma si lăsăm la foc mediu, cca. 40min.


Intr-o cratiță, punem carnea fiarta si tăiată în bucățele mai mici, o punem la prăjit în puțin ulei, să își schimbe fata, adăugăm și prazul tăiat rondele, (doar partea albă, nu si frunzele), morcovul dat prin răzătoare si ardeiul, lăsăm să se caleasca puțin, amestecam.


Orezul il dam printr-un jet de apa si il punem peste legume in oala, turnam zeama de la carne, cat să acopere, punem si delikatul.


Dam oala la cuptor,la foc mediu, după mai reducem flacăra, pentru cca. 60 min, ne mai uitam sa nu scadă zeama si completam cu apa sau zeama de la carne dacă v-a mai rămas.


Când s-a terminat de preparat, presărăm pătrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

miki_a 1

20.12.2016, 15:45

Super bun! Si carnea (oricum) nu se compara cu cea din comert din nici un punct de vedere!

Rocsi 1

20.12.2016, 19:02

Cat de gustos trebuie sa fi iesit!

Rahela Velicu 1

20.12.2016, 22:31

conteaza rezultatul final

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Măduvă de struț coaptă

ieri la 21:08

Chec din albusuri cu fructe confiate si sos de mure

de oanapl 7

ieri la 17:25

Supa crema de sfecla

de oanapl 7

ieri la 16:56

Biscuiti cu scortisoara

ieri la 09:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Măduvă de struț coaptă

ieri la 21:08

Chec din albusuri cu fructe confiate si sos de mure

de oanapl 7

ieri la 17:25

Supa crema de sfecla

de oanapl 7

ieri la 16:56

Biscuiti cu scortisoara

ieri la 09:23

RETETA RECOMANDATA
Racitura cu pui (sau piftie)