Pilaf cu dovleac

de madi_marin in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 3007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez
  • 1 ceasca cu cubulete de dovleac
  • 1 ceapa
  • delikat
  • piper
  • ulei

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu dovleac:

Orezul se spala.


Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu cubuletele de dovleac cateva minute. Se adauga orezul scurs, delikat si piper si se pun 3 cani de apa.


Se da vasul la cuptor pana orezul e gata.


Se serveste cu salata de muraturi asortate, sau daca nu e post.....alaturi de o friptura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

ionix 1

24.11.2010, 20:28

foarte tare fiica ta seamănă cu mine atunci... şi eu sunt cam mofturoasă pup mofturoasa frumoasă

madi_marin 1

24.11.2010, 20:31

nu stiu cu cine seamana, ca eu nu eram asa fandosita cand eram mica, acum nici atat..... ii transmit pupicul.....

ionix 1

24.11.2010, 20:33

eu când eram mică nu mâncam nimic... mama s-a chinuit foarte mult cu mine toată viaţa am fost o schiloadă şi se lua lumea de mine că-s prea slabă... acum îmi spun că-s prea grasă... cum o dai nu-i bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Dovleac cu orez la cuptor