Pilaf cu dovlecei

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2013 | 3103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez
  • 2 dovlecei
  • un morcov mai mare
  • 2 cepe potrivite
  • 50 ml ulei
  • 500-600 ml supa de pui
  • un ardei rosu
  • cateva fire de patrunjel verde(tocat) pentru decor
  • sare,delikat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu dovlecei:

Am dat prin razatoare morcovul (curatat si spalat), am tocat ceapa marunt, ardeiul bucati mai mari, iar dovleceii cuburi mai mari.


Intr-o cratita am pus uleiul cu ceapa si morcovul si un pic de sare la calit. Apoi am adaugat si dovleceii si ardeiul si am mai lasat 2 minute, dupa care am pus si orezul ales si spalat bine si le-am mai lasat vreo 3 minute. In acest timp le-am amestecat foarte bine. Dupa care am pus supa de pui si am lasat sa fiarba toate la un loc. Daca este necesar se mai completeaza cu supa sau chiar apa.


Cand orezul este bine fiert se ia de pe foc. Se serveste simplu sau cu orice fel de carne. Noi azi l-am servit alaturi de pulpe de pui cu sos de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

22.05.2013, 20:08

MotanLaOale 1

22.05.2013, 21:13

dariadeea 1

23.05.2013, 09:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Orez cu amestec mexican