Bulgari cu legume

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 33303 vizualizari

 

Reteta o am de multa vreme, nu mai stiu de unde si de la cine insa daca veti prepara acesti "bulgari", o sa ma pomeniti ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga amestec mexican (750 gr) Inglo;
  • 4 oua;
  • 250 ml bere;
  • faina;
  • 1 ceapa mica;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel;
  • ulei (pentru prajire)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari cu legume:

Ceapa taiata fin si usturoiul se calesc in putin ulei, se adauga amestecul mexican si putina apa si se fierbe.


Ouale se amesteca bine cu berea, condimentele, se adauga faina astfel incat sa obtinem o consistenta fluida.


Adaugam amestecul mexican si patrunjelul tocat marunt.


Amestecul rezultat il portionam cu o lingura. Prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

Le-am servit cu sos de iaurt si usturoi, dar sunt la fel de gustoase servite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (42)

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:30

Mariucaa, ma bucur ca pana ti-am raspuns eu, te-a ajutat RuxyRux cu detalii...
RuxyRux, cat ma bucur ca le-ai facut - ba chiar intr-o varianata putin diferita de-a mea - si sunt fericita ca ti-au placut! Buna ideea ta, cu blender-ul

mihaelar63 1

11.05.2013, 09:55

Ce interesanta reteta , trebuie,, prestata''

babi5 1

04.10.2013, 08:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Eggs Benedict