Bulgari cu legume

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 32645 vizualizari

 

Reteta o am de multa vreme, nu mai stiu de unde si de la cine insa daca veti prepara acesti "bulgari", o sa ma pomeniti ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga amestec mexican (750 gr) Inglo;
  • 4 oua;
  • 250 ml bere;
  • faina;
  • 1 ceapa mica;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel;
  • ulei (pentru prajire)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari cu legume:

Ceapa taiata fin si usturoiul se calesc in putin ulei, se adauga amestecul mexican si putina apa si se fierbe.


Ouale se amesteca bine cu berea, condimentele, se adauga faina astfel incat sa obtinem o consistenta fluida.


Adaugam amestecul mexican si patrunjelul tocat marunt.


Amestecul rezultat il portionam cu o lingura. Prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

Le-am servit cu sos de iaurt si usturoi, dar sunt la fel de gustoase servite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:30

Mariucaa, ma bucur ca pana ti-am raspuns eu, te-a ajutat RuxyRux cu detalii...
RuxyRux, cat ma bucur ca le-ai facut - ba chiar intr-o varianata putin diferita de-a mea - si sunt fericita ca ti-au placut! Buna ideea ta, cu blender-ul

mihaelar63 1

11.05.2013, 09:55

Ce interesanta reteta , trebuie,, prestata''

babi5 1

04.10.2013, 08:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane cu lamaie