Bulgari cu legume

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 40869 vizualizari

 

Reteta o am de multa vreme, nu mai stiu de unde si de la cine insa daca veti prepara acesti "bulgari", o sa ma pomeniti ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga amestec mexican (750 gr) Inglo;
  • 4 oua;
  • 250 ml bere;
  • faina;
  • 1 ceapa mica;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel;
  • ulei (pentru prajire)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari cu legume:

Ceapa taiata fin si usturoiul se calesc in putin ulei, se adauga amestecul mexican si putina apa si se fierbe.

Ouale se amesteca bine cu berea, condimentele, se adauga faina astfel incat sa obtinem o consistenta fluida.

Adaugam amestecul mexican si patrunjelul tocat marunt.

Amestecul rezultat il portionam cu o lingura. Prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Le-am servit cu sos de iaurt si usturoi, dar sunt la fel de gustoase servite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (42)

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:30

Mariucaa, ma bucur ca pana ti-am raspuns eu, te-a ajutat RuxyRux cu detalii...
RuxyRux, cat ma bucur ca le-ai facut - ba chiar intr-o varianata putin diferita de-a mea - si sunt fericita ca ti-au placut! Buna ideea ta, cu blender-ul

mihaelar63 1

11.05.2013, 09:55

Ce interesanta reteta , trebuie,, prestata''

babi5 1

04.10.2013, 08:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv