Chiftelute de varza

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 3451 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1/2 varza mica,

    1 ardei rosu

    100 g branza

    50 g cascaval

    1 ou

    faina

    pesmet

    marar verde

    1 fir de usturoi verde

    1 fir de ceapa verde

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de varza:

Se toaca varza marunt si la fel ceapa, ardeiul, usturoiul si mararul.(varza mea a fost semipreparata intrucat am avut-o la cuptor cu carne si fiindca mi-a mai ramas am zis sa nu o arunc si astfel a iesit o noua reteta.)


Branza si cascavalul se dau pe razatoare.


Se amesteca toate impreuna cu 2 linguri de faina, 1 ou batut si sare , piper.Apoi se formeaza chiftelute ce se tavalesc prin mult pesmet.Se prajesc in ulei incins si se scrg bine pe un prosop de hartie pt.bucatarie.Se servesc calde sau reci.Sunt foarte foarte gustoase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

17.05.2010, 23:32

sincer nu am mancat dar arata foarte bine trebuie incercatasuper bine araunca si la mine macar 1

lia maria 1

18.05.2010, 11:13

da asa este, trebue incercata reteta asta

epurasha2bb 1

19.05.2010, 19:33

nadina cu intarziere dar acum am vazut mesajele voastre, va multumesc de vizita si tie iti trimit special o farfurie plina! Chiar sunt bune bune si credca ar merge de minune si cu varza murata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Vol-au-vent cu somon afumat