Pilaf cu fasii de carne de porc in stil oriental

de Satisfyyourcravings in Porc, 20 Dec 2016 | 662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pilaf:
  • 1 cub concentrat de legume
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 275 grame orez (eu am folosit un mix de orez alb si salbatic)
  • Pentru carne:
  • 300 grame muschi de porc taiat fasii
  • 400 grame praz
  • 1 ardei rosu
  • Pentru marinada:
  • paprika afumata
  • suc de lamaie
  • ulei de masline
  • pudra de ceapa
  • pudra de usturoi
  • pudra de cumin
  • pudra de coriandru
  • putina scortisoara pudra
  • ghimbir pudra
  • cuisoare pudra
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu fasii de carne de porc in stil oriental:

Se amesteca toata ingredientele pentru marinada, se adauga peste carnea de porc si se lasa cel putin 2 ore la marinat.


Se dizolva cubul concentrat in 600 ml de apa fierbinte.


Se toaca ceapa marunt, prazul rondele si ardeiul fasii.


Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa 3 minute, la foc mediu. Se adauga orezul, se amesteca 1 minut, apoi se adauga supa obtinuta anterior. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic, se acopera si se lasa sa fiarba 12 minute.


Intr-o alta tigaie, se incalzeste restul de ulei si se soteaza carnea, la foc mare 5 minute. Se adauga prazul si ardeiul rosu si se mai calesc 5 minute.


Se serveste impreuna cu pilaful.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu fasii de carne de porc in stil oriental" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

20.12.2016, 16:26

portiadelumina 1

20.12.2016, 17:36

Văd că se metge pe bază de cârcoteală. Fie, eu aş fi doit ca fâşiile de carne să fie mai mari. ) Fain!

noiinbucatarie 1

20.12.2016, 22:11

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc