Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Se amesteca toata ingredientele pentru marinada, se adauga peste carnea de porc si se lasa cel putin 2 ore la marinat.
Se dizolva cubul concentrat in 600 ml de apa fierbinte.
Se toaca ceapa marunt, prazul rondele si ardeiul fasii.
Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa 3 minute, la foc mediu. Se adauga orezul, se amesteca 1 minut, apoi se adauga supa obtinuta anterior. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic, se acopera si se lasa sa fiarba 12 minute.
Intr-o alta tigaie, se incalzeste restul de ulei si se soteaza carnea, la foc mare 5 minute. Se adauga prazul si ardeiul rosu si se mai calesc 5 minute.
Se serveste impreuna cu pilaful.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult