Friptura de porc in vin

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 6 Mai 2011 | 4055 vizualizari

 

Pentru un pranz de duminica friptura de porc este o alegere ideala.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii muschi de porc
  • 1 pahar vin
  • Chili
  • Piper
  • Sare
  • Busuioc
  • Rozmarin
  • Ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in vin:

Carnea de porc se condimenteaza si se stropeste si se lasa intr-un castron acoperit 1-2 ore,apoi se scoate si se pune intr-o tigaie cu putin ulei. Cand este rumenita friptura de porc se adauga vinul rosu si se lasa sa se evapore.


Friptura de porc se serveste alaturi de piure de cartofi si muraturi sau gogosar.


Friptura de porc merge minunat de bine acompaniata de un pahar cu vin.

 

TIPS-URI

1

daca va ramane friptura de porc pe a doua zi, o puteti felia si folosi la sandvisuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

07.05.2013, 12:41

bun tare

roxana_simona 1

09.09.2013, 09:58

bun

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 12:40

foarte buuuna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Friptura marinata in sos picant