Pilaf cu lamaie si usturoi

de Mitinita in Mancaruri de post, 30 Noi 2010 | 5422 vizualizari

 

Noi mancam destul de mult orez si e cam plictisitor sa servim numai orez simplu sau pilaful romanesc,asa ca am incercat multe feluri si acesta este in topul 3.
Folosesc cana de masura americana,am incercat cu o cana de 200 ml si au aceeasi marime.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de unt
  • 3 catei de usturoi,taiati marunt sau pisati
  • 2 morcovi ,dati pe razatoare
  • 1 1/3 cana de orez cu bobul lung
  • 3 cani de apa
  • un cub de Maggi de gaina
  • 2 lingurite de coaja de lamaie,data pe razatoarea fina
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu lamaie si usturoi:

Topeste untul si adauga usturoiul si morcovul ras si caleste 5 minute.

Adauga orezul si amesteca.

Adauga apa,cubul si sarea.

Fierbe orezul la foc mijlociu 20 minute.


Dupa ce opresti focul,mai lasa-l vreo 10 minute acoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu lamaie si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Mitinita 1

01.12.2010, 11:27

Vezi,daca eu n-am tinut post,nu m-am prins repede.N-am gasit poza mai buna (zilele astea ar trebui sa intru mai serios in My Pictures) si am pus-o pe asta...

Dana_Retetegg 1

01.12.2010, 11:40

kamy 1

01.12.2010, 12:42

bun orezulsi noua ne place 5f

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

de katty 6

la 14:47

Ciuperci pleurotus in sos cremos

de katty 6

la 14:40

Bors de porc cu  stevie si zucchini

de katty 6

ieri la 19:02

Fasole uscata cu spanac in sos de rosii

de katty 6

ieri la 18:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob usor de pui
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

de katty 6

la 14:47

Ciuperci pleurotus in sos cremos

de katty 6

la 14:40

Bors de porc cu  stevie si zucchini

de katty 6

ieri la 19:02

Fasole uscata cu spanac in sos de rosii

de katty 6

ieri la 18:33

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte( de post)- "Şorbat adass"