Pilaf cu legume si carnati bio

de jolygina in Mancaruri cu carne, 5 Oct 2010 | 2918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • 3 cani de apa
  • un morcov
  • o ceapa
  • 4 buchetele de de conopida
  • 3 buchetele de brocoli(nu putea sa lipseasca)
  • 200g carnati bio
  • marar
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si carnati bio:

Curatam legumele si le spalam bine dupa care le punem sa fiarba timp de 15 min


intr-o cratia cu o lingura de ulei punem carnati care au fost taiati rondele cu ceapa care a fost si ea taiata solzisori si le calim mestecand impreuna in ele ,dupa ce s-au calit punem orezul si apa ,adaugam si legumele dupa care lasam sa fiarba la foc mic ,amestecand din cad in cand ,adaugam si sarea si piperul iar cad sunt gata adaugam mararul tocat marunt


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carnati bio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mamaica 1

11.10.2010, 21:16

ce inseamna carnati bio ,fara boia sau ,banuiesc ca si carnati care ii facem de craciun sunt bio

symo 1

22.03.2012, 20:32

arata bestial,felicitari!

jolygina 1

22.03.2012, 21:09

msk symo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui