Pilaf cu legume si carnati bio

de jolygina in Mancaruri cu carne, 5 Oct 2010 | 3565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • 3 cani de apa
  • un morcov
  • o ceapa
  • 4 buchetele de de conopida
  • 3 buchetele de brocoli(nu putea sa lipseasca)
  • 200g carnati bio
  • marar
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si carnati bio:

Curatam legumele si le spalam bine dupa care le punem sa fiarba timp de 15 min


intr-o cratia cu o lingura de ulei punem carnati care au fost taiati rondele cu ceapa care a fost si ea taiata solzisori si le calim mestecand impreuna in ele ,dupa ce s-au calit punem orezul si apa ,adaugam si legumele dupa care lasam sa fiarba la foc mic ,amestecand din cad in cand ,adaugam si sarea si piperul iar cad sunt gata adaugam mararul tocat marunt


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carnati bio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mamaica 1

11.10.2010, 21:16

ce inseamna carnati bio ,fara boia sau ,banuiesc ca si carnati care ii facem de craciun sunt bio

symo 1

22.03.2012, 20:32

arata bestial,felicitari!

jolygina 1

22.03.2012, 21:09

msk symo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra